Kosár tartalma
(0) termék
Keresés
 
A BLUEBERRY-RŐL ÍRTÁK!
A BLUEBERRY-RŐL ÍRTÁK!

 

KÉZMŰVES KOZMETIKUMOK: ez valami más, nem a megszokott.

Amikor egy brand annyira céltudatos, hogy nem ismer kompromisszumot a minőséget illetően, arra mi is nagyon hamar felfigyelünk és tudni akarjuk milyen filozófiával álmodták meg.

Nagy örömünkre a natúr kozmetikumok divatja immár nem divat, hanem életérzés. A legtöbb nőnek, anyának, feleségnek, tudatos vásárlónak fontos lett az, hogy mit ken magára. Nem azért, mert a barátnőjének vagy a kollégáinak is az, hanem azért, mert figyel önmagára, a családjára, a környezetére. Így már nem csak a süteményhez használ teljes kiőrlésű lisztet és tanyasi tojást, hanem a kozmetikumait is lecserélte a kímélő, természet adta, adalékanyagmentes termékekre.

Az SLS, a parabén, a színezék és az illatanyag többé nem fér bele az összetevőlistába. Nem fér bele, mert egy portéka akkor is lehet hatékony, ha hosszú távon nem mérgező, sőt.

„Minden negyedik ember szenved valamilyen bőrbetegségtől”

Mondta Illés Virág, a BlueBerry Cosmetics megálmodója. „Ezek az emberek pedig előbb-utóbb kutatni kezdenek és rátalálnak a természetes megoldásokra. Célközönségünk a huszonöt és negyvenöt év közötti hölgyek, akik adnak a megjelenésükre és óvják magukat és családjukat a káros összetevőjű kozmetikumoktól. Érdekes, hogy az utóbbi hónapokban a férfi vásárlóink száma is jelentősen növekedett, úgyhogy azt kell mondanom, ők is egyre jobban odafigyelnek arra, mit használnak.”

A BlueBerry szortimentjében elsősorban tisztálkodási szerek szerepelnek. Tusfürdők, folyékony szappanok, szappanok, dezodorok, samponok és ajakápolók, valamint illóolajok a relaxáláshoz.
„A termékeinknél legfontosabb a minőség. Vásárlóink tudják, hogy a Blueberry nem csak natúr, kézműves készítményeket jelent, hanem, hogy ezekhez gondosan válogatott alapanyagokat használunk. Szerintünk csak minőségi nyersanyagokból lehet minőségi terméket összeállítani. Beszállítóink gyakran megemlítik, hogy bizony ezeket az olajokat más gyártó nem vásárolja, a legtöbben az olcsóbb lehetőségeket választják. Mi viszont nem engedünk a prémium minőségből és ezt bizony a vásárlók is észreveszik, hűségükkel meghálálják és nekünk ez a legfontosabb.”


( http://womanitymagazin.hu )

2016-09-28 15:00:38
Vissza
  Keresés|Kapcsolat|ASZF - GDPR|Rólunk|Bejelentkezés
Adatvédelem | Vásárlási feltételek | ©2014 osCommerce Fejlesztő: oscommerce.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz