Kosár tartalma
(0) termék
Keresés
 
FEBRUÁR LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKCSALÁDJAI
FEBRUÁR LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKCSALÁDJAI

2020  FEBRUÁRJÁBAN WEBÁRUHÁZUNK  LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKCSALÁDJAI A DR. HAUSCHKA ÉS ARGITAL  TERMÉKCSALÁDOK.

Nem véletlen ez a népszerűség, hiszen hitvallásuk

" A receptúráink titka a természetes nyersanyagok kitűnő minősége, amely tartalmazza azt  a gondosságot, amellyel termesztették és feldolgozták azokat. Sőt, a Demeter-irányelvek szerinti gazdálkodás esetében többet adunk a földnek, mint amit elveszünk tőle. A Dr. Hauschka kozmetikai termékekben az alapanyagok bonyolult egységet alkotnak, így összességében többet adnak, mint külön az egyes alkotóelemek. Termékeink egymással kölcsönhatásba lépve, ritmizált előállítási eljárások során nyerik el azt az egyedülálló adottságot, hogy képesek serkenteni a bőr saját folyamatait.

Arra a felismerésre alapozva, hogy bőrünk képes saját erejéből gondoskodni magáról és megújulni, kozmetikai termékeink nem veszik át tőle ezeket a feladatokat, inkább segítenek az egyensúly helyreállításában.  " 

( DR. HAUSCHKA.)

"Az Argital munkájának alapja az Antropozófia tanulmányozása, amely az embert test, lélek és szellem harmonikus hármas egységének tekinti.Az antropozófiai megismerés fényében a test és a bőr egészsége és jól-léte nem csupán az egészséges életviteltől és táplálkozástól függ, hanem egyúttal visszfénye a lélek derűjének és a szellem tudatosságának.
Az antropozófiai kutatásokat kiegészíti egy sor tudományos kísérlet is, melyeket az Argital cégen belül, illetve azon kívül is, egyetemi laboratóriumokban folytat. Rudolf Steiner, az alapító, így határozza meg az antropozófiát: „olyan megismerési út, mely az ember lényében lakozó szellemiséget a világmindenség szellemiségéhez kívánja vezetni.

( ARGITAL.)

                                        

 

2020-03-04 13:09:42
Vissza
  Keresés|Kapcsolat|ASZF - GDPR|Rólunk|Bejelentkezés
Adatvédelem | Vásárlási feltételek | ©2014 osCommerce Fejlesztő: oscommerce.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz