Kosár tartalma
(0) termék
Keresés
 
MINDEN AMI BLUEBERRY!
MINDEN AMI BLUEBERRY!

 A BLUEBERRY - COSMETICS KFT.   magyar vállalkozás.

"Az értékesítés mellett, prémium minőségű természetes alapanyagokból készítünk saját márkás kozmetikumokat. Termékeink nem tartalmaznak, parabéneket, kőolajszármazékot, szintetikus szín és illatanyagokat, SLS-t, tartósítószereket és egyéb egészségre ártalmas vegyszereket."

"A Blueberry-Cosmetics Kft. ezúton nyilvánosan is elkötelezte magát, hogy kizárólag hitelesített pálmaolajat vásárol."

A Blueberry Cosmetics termékeiben felhasznált pálmaolaj rendelkezik úgynevezett zöld minősítéssel: Green Palm Certification, beszállítónk aktív tagja az RSPO-nak, elfogadja és akalmazza az RSPO elveket és kritériumokat.

A WWF a Kerekasztal a Fenntartható Pálmaolajért (Round Table on Sustainable Palm Oil – RSPO) egyik alapító tagjaként 2002 óta dolgozik azon, hogy fenntartható módon alkalmazható pálmaolaj-termelés folyjon. Az RSPO egy szabványrendszert alakított ki, amely bizonyítja, hogy a pálmaolaj kitermelése környezetileg és társadalmilag is felelős módon történik.

BLUEBERRY KRÉMDEZODOR natúr összetevőivel hatékonyan veszi fel a harcot a kellemetlen illatok ellen. A benne lévő szódabikarbóna nem akadályozza meg az izzadást, de a szagokat semlegesíti, a kókusz olaj baktérium ellenes, a shea vaj és jojoba olaj ápolja a hónalj bőrét, a citromfű és levendula illóolaj dezodorál.

A BLUEBERRY NATÚR SZAPPANOK alapanyaga csak prémium minőségű olaj lehet. Ezért az extra szűz olívaolaj Görögországból érkezik, a kókusz és pálmaolaj certifikált újratelepített gazdaságból származik, a napraforgóolaj egy speciális magyar fejlesztésű préselt olaj.  Aki kipróbálja a BLUEBERRY NATÚR SZAPPANOKAT gyakran meglepődik, hogy eddig is natúr szappant használt, de ez más! A titok, hogy prémium terméket csak prémium alapanyagokból lehet előállítani és ezek a szappanok minden porcikájukban prémium termékek.  A BLUEBERRY NATÚR SZAPPANOK krémes habja gyengéden tisztít és ápol, a felhasznált 100%-os tisztaságú illóolajok pedig kényeztetik testünket, lelkünket egyaránt.

                                                                                                       

 A BLUEBERRY FOLYÉKONY NATÚR SZAPPANOK  kizárólag megjelenésükben hasonlítanak bolti társaikhoz. Értékes növényi olajakkal, extra szűz olívaolaj és ricinus olaj táplálják, hidratálják a bőrt, míg a kókuszolaj a finom habzásért felel. Illatosításhoz itt is 100%-os tiszításgú illóolajokat használunk. Ezeket a natúr természetes tusfürdőket teljes testfelületünkön még az arcunkon is használhatjuk. A BLUEBERRY NATÚR TUSFÜRDŐK ÉS NATÚR FOLLYÉKONY SZAPPANOK előállítása sok időt és türelmet igényel, éppen ezért a legdrágább gyári készítmény sem tud versenyre kelni velük. Gondosan válogatott prémium alapanyagokból saját magunk állítjuk elő a folyékony szappanokat, így tudjuk garantálni a prémium minőséget, nem előre gyártott alapokkal dolgozunk!

 

 

 

2016-09-26 11:58:04
Vissza
  Keresés|Kapcsolat|ASZF - GDPR|Rólunk|Bejelentkezés
Adatvédelem | Vásárlási feltételek | ©2014 osCommerce Fejlesztő: oscommerce.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz