Kosár tartalma
(0) termék
Keresés
 
NATURE OF BEAUTY BY SOPHIE
NATURE OF BEAUTY BY SOPHIE

                                  NATURE OF BEAUTY BY SOPHIE/

                            SOFIA MICHELLE  NATÚRKOZMETIKUMOK

 

Webáruházunk legújabb termékcsaládja a  NATURE OF BEAUTY BY SOPHIE/ SOFIA MICHELLE termékcsalád. 

Sokat kutakodtunk, keresgéltünk míg  találtunk egy olyan termékcsaládot, amelynek termékei beleillenek a webáruházunk profiljába, magyar termékek és  a megszokott kézműves szappanok mellett arcápoló, ajakápoló,  kézápoló termékeket is készítenek. Különböző internetes  fórumokon e márka termékei  kiváló minősítést  kaptak azoktól a  vásárlóktól akik már kipróbálták, rendszeresen használják a NATURE OF BEAUTY BY SOPHIE termékeit.

NATURE OF BEAUTY BY SOPHIE márka és termékcsalád megálmodója és készítője, valamint a Natural Business Kft. megalapítója Mihály Zsófia.  

" Ma már köztudott, hogy a szépségápolásban felhasznált szintetikus anyagok között olyan konzerválószerek, illatanyagok, fényvédőanyagok, emulgálószerek is találhatóak, amelyek főleg a bőrt, de az egész szervezetet is veszélyeztethetik. Nyilvánvalóvá vált az is, hogy a kozmetikai vegyészek által megalkotott természetazonos anyagok nem egészen úgy viselkednek, mint a növények hatóanyagai, amelyekben az egyéb alkotórészek harmonikus összjátéka is érvényesül.

Ezekre a bőrproblémákra keresve a megoldást kezdtem el a natúrkozmetikumok világába egyre mélyebben beleásni magam, képzésekre jártam, rengeteget olvastam a témával kapcsolatos fellelhető dokumentumokban, szakcikkekben és konzultáltam a témában már jártas, tapasztalt szakemberekkel. Mindeközben maximálisan elkötelezetté váltam a natúrkozmetikumok használata és későbbiekben a gyártásuk iránt is. Nagyon szeretek kísérletezgetni a receptekkel, figyelem a tapasztalatokat, visszajelzéseket.

Folyamatosan képzem magam, jelenleg fitoterapeuta (gyógynövény terapeuta) természetgyógyász szakvégzettség megszerzésén munkálkodom. A gyógynövényekkel történő gyógyítás a legősibb terápiás módszer a világon, a fitoterápia tartalmazza egyrészt a modern orvoslás módszereit és tartalmazza egyéb természetgyógyászati módszerek (apiterápia, fűszernövények, illóolajok) alkalmazását. Terapeutaként, mivel a fitoterapeuta a gyógynövények szakértője, legjobb tudásom és tapasztalatom szerint segítek megfejteni, hogy az egészséges és szép bőr megőrzésére és visszaállítására mely gyógynövény és különböző alapanyag kombinációk és receptúrák nyújtanak segítséget. Így születtek és születnek meg a jövőben is a saját receptúráim alapján összeállított fiatalság és szépség zálogául szolgáló natúrkozmetikumok."

Szigorú, gyógyszerészi tisztasági körülmények között, válogatott natúr, és zömében BIO alapanyagból kézzel készülnek a natúrkozmetikumok, melyek hidegen sajtolt BIO olajokat, organikus vajakat, különleges virágvizeket tartalmaznak. Az általunk megalkotott natúrkozmetikumok mesterséges színezék-, illatanyag-, és parabénmentesek, valamint SLS-, GMO-, és alumíniummentesek, nem tartalmaznak elhalt állatból származó alapanyagot.

Tetőtől-talpig, arc-és testápolástól a ránckezelésen át, a tisztálkodásig kínálunk megoldást vásárlóinknak. A termékek bőrproblémák esetén is kíméletesen tisztítanak, nem irritálják a bőrt, segítik a regenerálási folyamatokat.

 

 

2016-11-17 13:07:04
Vissza
  Keresés|Kapcsolat|ASZF - GDPR|Rólunk|Bejelentkezés
Adatvédelem | Vásárlási feltételek | ©2014 osCommerce Fejlesztő: oscommerce.hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz