Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hajfestés növényi hajfestékekkel, hajszínezőkkel

Hajfestés növényi hajfestékekkel, hajszínezőkkel

Hajfestés természetes hajszínezőkkel? Hajfestés növényi hajfestékkel? Lehetséges?

Igen, lehetséges!

Sokak számára  lehet, hogy furcsa, de igenis lehet a hajat vegyi anyagok hajfestékek alkalmazása nélkül, növényi hajfestékekkel színezni.

A  hajfestés sokak számára amolyan "kötelező"  havi rutin. De nem  mindegy, hogy mivel, hiszen nagyon sok hajfesték károsítja, rombolja a hajat. Ezért is ajánlott a natúr hajfestő kozmetikumok használata.

Miért is  jó a  növényi hajfestékekkel való hajszínezés?

Mert:

  1. A növényi hajfestékek nem roncsolják, hanem ápolják a hajat.
  2. A természetes növényi hajszínezők nem szennyezik a környezetet.
  3. A natúr hajszínezők tartós színt eredményeznek.
  4. növényi hajfestékek befedik az ősz hajszálakat is.
  5. A hajfestés eredménye egyedi, függ a természetes hajszíntől.

Mi  a növényi hajfesték?

növényi hajfesték egy  olyan természetes hajszínező, amely  növényi kivonatokat, porokat tartalmaz. A  növényi porok általában hennát, indigót, amlát, reethát és ezek keverékeit tartalmazzák.  Ezek a  porok többsége  nem csak színezi a hajat, hanem ápolják is.

Bio webáruházunkban folyamatosan gyűjtjük mindazokat a növényi hajfestékeket, melyek  a lehető legtisztábbak, minőségi henna porok, indigók. Ezek a növényi porok "működése" , hatása  az ayurvéda "tanai" között megtalálhatóak, nem véletlenül nevezik őket  ayurvédikus termékeknek is.

Bio webáruházunk virtuális polcain nemcsak sima növényi hajszínező porok, hanem azok keverékei is megtalálhatóak, így ezek segítségével   különböző hajszín árnyalatok  eredményezhetőek.  A webáruházunkban kapható Khadi növényi hajfesték intenzív, mégis természetes színt ad a hajnak. Gyógynövényes összetevői a gyökerektől a hajvégekig erősítik a hajszálakat. E  natúr hajszínező kozmetikum használata után a haj gyönyörű és ápolt lesz.

De megemlítenénk a Mayam  henna porokat, indigókat is, növényi hajfesték keverék porokat, melyek mind mind természetesen színezik és ápolják  a hajat, gyönyörű szép hajkoronát eredményezve.

 

Árukereső.hu Árukereső.hu