Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Khadi

Hosszú történelem áll a Khadi Natúrkozmetikumok mögött.Történetünket a szenvedély, a tradicionális gyógyítás és India szeretete határozta meg.

Több, mint tíz éve annak, hogy … a Khadi Natúrkozmetikumok egyik alapítója először utazott Indiába. Megismerte ezt a lenyűgöző országot és a benne lakó embereket. Egy dolog azonban beárnyékolta kalandját: száraz, hámló fejbőre. Az égő és viszkető érzés egész utazása alatt nagyon zavarta. Nem sokkal később nagy felfedezést tett, ami meggyógyította és megváltoztatta az életét.

Miután a korpás fejbőr okozta probléma csak nem múlt, kedvese felajánlotta, hogy készít neki egy indiai hajolajat és sampont neemből, Ayurvédikus formula szerint. Hősünk szívesen állt a kísérlet elébe, és néhány nap múlva a korpa, a viszketés és a feszítő érzés eltűnt.

A természetes, indiai növények hatékonysága felszabadította és fellelkesítette, így tervet készített: Elhatározta, hogy elérhetővé teszi a rendkívüli hatékonyságú natúrkozmetikumokat saját országában is.

Szoros együttműködésben Ayurvédikus orvosokkal formulákat dolgozott ki, amelyek alapján a hagyományos európai termékeknél természetesebb, hatásosabb és kompatibilisebb natúrkozmetikumok készülhettek.

Rendezés: