Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.340 Ft (1.055 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Mayam C - vitamin aszkorbil palmitat 10 g.

Ár:
1.340 Ft (1.055 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A Mayam C-vitamin aszkorbil palmitat a C-vitamin stabil, lipofil változata, erőteljes antioxidáns tulajdonságokkal. A kozmetikában bőrünk kinézetének, rugalmasságának és állapotának feljavítására, a foltosodás megelőzésére vagy csökkentésére használják. Feljavítja a bőr rugalmasságát, a bőr általános kinézetét.

Szállítási díj: 949 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Mayam

Leírás és Paraméterek

A Mayam C-vitamin aszkorbil palmitat a C-vitamin stabil, lipofil változata, erőteljes antioxidáns tulajdonságokkal. A kozmetikában bőrünk kinézetének, rugalmasságának és állapotának feljavítására, a foltosodás megelőzésére vagy csökkentésére használják.

Jelentősen stabilabb, mint a vízben oldódó C-vitamin (aszkorbinsav), viszont kevésbé hatásosak tartják.
Az aszkorbil-palmitát egy aszkorbinsavból és palmitinsavból nyert észter.

MEGJELENÉSI FORMA: szagtalan fehéres-sárgás por

Összetevők (INCI): ascorbyl palmitate

Kiszerelés: 10 g.

Tulajdonságok

  • erőteljes antioxidáns
  • ráncellenes, antiage hatású
  • védi a bőrt az oxidációs károsodásoktól
  • akadályozza a szabadgyökök kialakulását
  • feljavítja a bőr rugalmasságát
  • feljavítja a bőr általános kinézetét
  • serkenti a kollagéntermelődést
  • megelőzi vagy csökkenti a hiperpigmentációt, az öregségi foltokat

JAVASLATOK A FELHASZNÁLÁSRA

  • arcápoló krémek, emulziók, szérumok
  • öregedés elleni maszkok, kezelések
  • testápoló krémek, emulziók
  • napvédő krémek és tejek
  • balzsamok, kenőcsök
  • napozás utáni készítmények
  • smink készítmények

ALKALMAZÁS

  • ajánlott irányadó adagolás 0,5 - 8% 
  • önmagában a bőrre nem alkalmazzuk, csak kozmetikai készítmények összetevőjeként
  • emulziókba a zsírfázisba adagoljuk
  • folyekony olajokban nem oldódik csak részben, szilárd olajos készítményekbe és emulziókba ajánljuk belefoglalni
  • a kozmetikai készítményekre nem savasító hatású
  • jól szinergizál az E-vitaminnal, hatásos antioxidáns kombinációt alkotva


Tárolás
: hűvös, nedvességtől és fénytől védett helyen

Biztonsági adatok: tartsuk be a javasolt adagolást, tartsuk távol a gyerekektől, ne használjuk szellőzőforrás közelében, kozmetikai felhasználásra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!