Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
930 Ft (732 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: illóolaj, maya, pattanás, zsíros

Mayam édeskömény illóolaj 10 ml.

Ár:
930 Ft (732 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A Mayam édeskömény illóolaj elismert hatóanyaga a szemkörnyék ápolására szánt krémekbe, szérumokba, a narancsbőr elleni és alakformáló készítményeknek. Fogkrémek ízesítésére is használják, ugyanakkor zsíros arcbőrre, szem alatti ödéma, táskák csillapítására is ajánlott.

Szállítási díj: 960 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Mayam

Leírás és Paraméterek

Az édeskömény az ernyősök családjába tartozik. Ázsiában honos, ahol vadon terem és mivel akklimatizálódott, napjainkban a mérsékelt égövi területeken is termesztik. Hasonlít a kaporra, az ánizsra, a feketeköményre. Az édeskömény illóolajat, de a kivonatot és a növényt mint fűszert is már az ókorban felhasználták. Az édeskömény a hagyományos konyhák fűszere Iránban, Kínában, Sri Lankán és Indiában.

A Mayam édeskömény illóolaj elismert hatóanyaga a narancsbőr elleni és alakformáló készítményeknek.

Fogpaszták ízesítésére is használják. Zsíros arcbőrre, szem alatti ödéma, táskák csillapítására is alkalmas.

Előállítás módja: gőzlepárlással, a magokból

Megjelenési forma: áttetsző halványsárga, majdnem színtelen, alacsony sűrűségű folyadék

Olfaktív jellemzők:  friss, édeskés illat, kellemes, hasonlít az ánizshoz

Összetevők (INCI): foeniculum vulgare dulce seed oil

A Mayam édeskömény illóolaj tulajdonságai:

  • kitisztítja, egyensúlyban tartja a bőrt
  • vízelvezető hatású
  • általános frissítő
  • elősegíti a menstruációt, serkenti a tejtermelődést
  • ösztrogén hatású
  • étvágygerjesztő

A Mayam édeskömény  illóolaj alkalmazásai  a kozmetikában és az aromaterápiában:

  • narancsbőrre, vízvisszatartás esetén
  • zsíros bőrre, faggyútúltermelődés esetén
  • ödémára, szem alatti táskákra
  • gyomorrontás esetén
  • fogyínygyulladás, szájszag ellen
  • külső kiegészítő menopauza, cikluskiesés esetén
  • növényi olajba, vízelvezető masszázshoz
  • narancsbőr elleni krémekbe, kenőcsökbe
  • alakformáló, fogyasztó krémekbe
  • vízvisszatartást megszüntető masszázshoz
  • zsíros, eltömődött arcbőr ápolására szánt készítményekbe
  • szemkörnyék ápolására szánt krémekbe, szérumokba
  • fogpasztába
  • mellkasi vagy hasi masszázshoz, egy növényi olajban feloldva
  • hasi masszázshoz, cikluskiesés esetén
  • inhaláció formájában, gyomorrontás esetén vagy étvágygerjesztésre


Tárolás:
 száraz helyen, fénytől és melegtől óvva

Biztonsági adatok:

  • általános szabály: ajánlott az alkalmazás előtt 24 órával letesztelni az illóolajakat tartalmazó készítményeket a könyök belső hajlatán
  • ösztrogén-függő, méhfibrómás személyeknek ellenjavallt
  • tartsuk távol a gyerekektől
  • külső használatra !

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!