Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.070 Ft (843 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: ápolás, ayurvédikus, mayam, por

Mayam lótusz por 100 g.

Ár:
1.070 Ft (843 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A Mayam lótusz por a bőr ápolására ajánlott por, melynek hatására a bőr sima és egyenletesebb lesz, kifinomulttá és sugárzóvá válik. A szent lótusz por regeneráló, felfrissítő és összehúzó hatásáért ismert.

Szállítási díj: 949 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Mayam

Leírás és Paraméterek

A Mayam lótusz por a bőr ápolására ajánlott por, melynek hatására a bőr sima és egyenletesebb lesz, kifinomulttá és sugárzóvá válik.

A szent lótusz virág magjaiból nyert port elismert regeneráló, tónusjavító és összehúzó hatásának köszönhetően használják a bőrápolásban, hogy arcbőrünk síma, egyenletes, finom, sugárzó legyen. Bármelyik típusú arcbőrre alkalmas.

A magból nyert por, a szirmokból készült porhoz képest, olyan hatóanyagokban gazdagabb, mint: alkaloidok, fenolos vegyületek, cink-vegyületek vagy a flavonoidok.

Származási hely: India

Összetevők (INCI): nelumbo nucifera seed powder

Kiszerelés: 100 g.

A Mayam lótusz por tulajdonságai:

  • tónusjavító és összehúzó hatású
  • regeneráló hatású
  • anti-aging, antioxidáns hatású
  • növeli az arcbőr természetes kisugárzását
  • símává teszi a bőrt
  • feljavítja az arcbőr kinézetét

Alkalmazások, javaslatok:

  • bármilyen típusú arcbőrre alkalmas
  • száraz, fakó, kiszáradt, érett arcbőrre
  • egyenőtlen, foltos arcbőrre
  • segítséget nyújt a sérült bőr számára
  • az ayurvéda ajánlja túlhajszoltság, szorongás, nyugtalanság esetén


Hogyan használjuk a kozmetikában A Mayam lótusz port:

  • arcpakolás formájában, melegvízzel vagy virágvízzel és kb. 10%-nyi egyéb porral/agyaggal keverjünk belőle pasztát és vigyük fel az arcbőrre, hagyjuk kb. 10 percig hatni, majd öblítsük le
  • készíthetünk belőle egy 24 órát áztatott 10%-os vizes macerátumot; felhasználható magára az arcbőrre lotionként vagy belefoglalható vizes fázisként egy emulzióba/krémbe, lemosóba vagy tonikba (a macerátumot azonnal felhasználjuk vagy tartósítjuk és a hűtőben tároljuk)
  • 24-48 órás áztatással megkészíthetjük 10%-os olajos macerátumnak, amit felhasználhatunk önmagában arcszérumként, testolajként, emulziók zsírfázisába összetevőként vagy ayurvédikus masszázsolajként
  • egyéb specifikus összetevő mellett 10%-os arányban belefoglalható önmagában egy arcbőrre vagy testre szánt bőrradírba
  • keverjünk el 1-2 kanál lótuszport pár csepp illóolajjal, majd keverjünk bele egy kád vízbe és kész az ellazító, kényeztető fürdővíz

Néhány javasolt kombináció:

  • írisz porral és mimóza porral szépítő és regeneráló maszkot készíthetünk
  • fehér agyaggal és hársfavirág vízzel keverve száraz arcbőrre készíthetünk pakolást
  • spirulinával és vörös agyaggal öregedés-ellenes maszkot keverhetünk
  • zöldagyaggal, rozmaring vízzel és fragónia illóval, az egyenőtlen arcbőrre
  • fehérliliom olajba áztatva, derűssé teszi az arcbőrt
  • zöldtea kivonattal, gyümölcssavval és acerola porral készíthetünk egy fiatalító maszkot


Tárolás: száraz, hűvös helyen, közvetlen fénytől elzárva

Biztonsági adatok:

  • porszerű termék, szellőző berendezés közelében ne használjuk
  • egy hatóanyagokban gazdag termék lévén, kellemetlen érzést válthat ki a bőrön és ajánlott más összetevőkkel keverékben használni
  • általános szabály: ajánlott használat előtt 48 órával a könyök belső hajlatán letesztelni
  • ne kerüljön a szemünkbe
  • ne lélegezzük be
  • tartsuk gyerekektől elzárva

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!