Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
962 Ft (757 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: bio, mayam, rózsavíz, természetes

Mayam rózsavíz bio Ecocert 50 ml.

Ár:
962 Ft (757 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szállítási díj: 960 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Mayam

Leírás és Paraméterek

Kedvelt kifinomult, harmonikus illatával, a damaszkuszi rózsavíz arcbőrünket élénkítő, feszesítő hatásáért kedvelt öregedésgátló készítmény, finomságot kölcsönöz a bőrnek és enyhíti a bőrpírt.

A damaszkuszi rózsa Szíriában honos bokor, apró, tüskés levelekkel és nagy, jellegzetes rózsaszínű virágzattal. Napjainkban túlnyomó részt Bulgáriában termesztik, de kisebb mértékben Törökországban is, Marokkóban is előfordul. Az illóolaja kivonásáért termesztik, egy értékes és nemes kivonatért, melyből 1 kg illóolaj kinyeréséhez körülbelül 4 tonna rózsaszirom szükséges. Az illóolaj desztillálása nyomán egy intenzív aromájú hidrolátum keletkezik, mely jótékony hatású úgy a bőrre, mint az érzékeinkre: a damaszkuszi rózsavíz.

Mámorító illata és kifinomult aromája, valamint kiváló öregedésgátló tulajdonságai teszik, hogy napjainkban a rózsavíz a nők ápolócikk-készletének nélkülözhetetlen összetevője.

Előállítás módja: a rózsaszírmok lepárlásával

Földrajzi származás: Bulgária/Franciaország

Minőség: az Ecocert Greenlife által tanúsított természetes, organikus termék

Megjelenési forma: friss, jellegzetes rózsaillatú tiszta folyadék

Összetevők (INCI): rosa damascena flower water*
*Az összetevők 100%-a organikus mezőgazdaságból származik.
Természetes, organikus (bio) kozmetikum, Ecocert Greenlife tanúsítvánnyal

Kiszerelés: 50 ml.

A rózsavíz tulajdonságai:

  • tónusjavító, élénkítő hatású, minden típusú arcbőrre alkalmas
  • feszesítő, frissítő
  • ráncellenes, fellép az öregedés jelei ellen és hozzájárul a bőr regenerálódásához
  • csillapítja a bőrpirosodást és bársonyossá teszi a bőrt
  • felfrissíti, felüdíti, derüssé teszi a fáradt, élettelen arcbőrt
  • kifinomult illatosító összetevő

Miben segíthet?

  • minden bőrtípus számára hasznos
  • különösen az érett bőrre van jótékony hatással
  • a bőrpír és a kuperózis csillapításában
  • a ráncos, rugalmatlan, fáradt bőr ápolásában

Hogyan használjuk a kozmetikában?

  • önmagában is bőrre vihető, tonikként is használható termék
  • szórjuk porlasztóval vagy vigyük fel pamutlapocskával a letisztított bőrre: főleg az arcbőrre, nyakra és dekoltázsra
  • kozmetikai kompozíciókba foglalható, víz helyett vagy más virágvizekkel keverékben
  • krémek, lotionok, tonikok, maszkok összetevőjeként
  • agyaggal keverve arcpakolást készíthetünk belőle
  • különböző kozmetikai készítményekbe foglalva, egy kifinomult, kellemes illatot kölcsönöz azoknak

Tárolás: fénytől és hőtől védett helyen, lehetőleg hűtőszekrényben

Biztonsági adatok: kozmetikai felhasználásra való

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!