Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
902 Ft (710 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Mayam szőlőmagolaj 100 ml.

Ár:
902 Ft (710 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A szőlőmagolaj egy könnyű, jó felszívódású, fenolos vegyületekben és linolsavban gazdag, bőrregeneráló és szerkezetjavító hatású olaj. Lágyító, tápláló, antioxidáns hatású, jótékony hatással van a bőrre és a hajra egyaránt.

Szállítási díj: 960 Ft
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Mayam

Leírás és Paraméterek

A szőlőmagolaj egy könnyű, jó felszívódású, fenolos vegyületekben és linolsavban gazdag, bőrregeneráló és szerkezetjavító hatású olaj. Lágyító, tápláló, antioxidáns hatású, jótékony hatással van a bőrre és a hajra egyaránt.

A szőlőmagból kinyert olaj magas linolsavtartalommal rendelkezik és fenolos vegyületekben gazdag, könnyű, száraz olaj, minden típusú arcbőr ápolására alkalmas. Nagyra értékelik a bőrre kifejtett regeneráló, szerkezet-javító hatását; segít fenntartani a bőr hidratáltságát és megelőzni a korai öregedését, harcol a szabadgyökök ellen.

Előállítás módja: hideg sajtolással a magokból, majd az így nyert olajat finomítják

Megjelenési forma: tiszta, zöldes-sárga színű, alacsony sűrűségű, semleges szagú folyadék

A bőrön: jó felszívódású, száraz érzetet hagy, nem komedogén*.
*A komedogén tulajdonság nem mérhető, tudományosan sem kimutatható. Egy komedogénnek számító olaj ideiglenesen eltömítheti a pórusokat, de nem alakít ki kötelező módon pattanást, mitesszert, aknét, minden személy esetében. Azok, akiknek a bőre hajlamos az akné, pattanás kialakulására, ne használjanak komedogén olajat önmagában, csak emulziókban, vagy más összetevők keverékében.

Összetevők (INCI): vitis vinifera seed oil

Kiszerelés: 100 ml.

A szőlőolaj tulajdonságai

  • szerkezet-javító, mélységében táplálja a bőrt
  • antioxidáns, hatásos a szabadgyökökkel szemben
  • bőrlágyító, puhítja a bőrt, hozzájárul hidratáltságának és rugalmasságának fenntartásához
  • táplálja a hajszálakat

Hogyan használjuk a kozmetikában

  • minden típusú bőrnek megfelelő, leginkább a vegyes és zsíros arcbőrnek
  • önmagában közvetlenül bőrrevihető termék
  • alkalmazhatjuk a hajunkra, különösen a száraz, sérült hajvégekre
  • egyéb növényi olajokkal és illóolajokkal kombinációban, arcmasszázshoz vagy testmasszázshoz használt olajakba foglalva
  • arcápoló krémek és szérumok összetevőjeként
  • testápoló krémek, balzsamok, testtejek vagy vajak összetevőjeként
  • hajmaszkok, krémek és balzsamok összetevőjeként

Tárolás: mérsékelten oxidatív olaj lévén, ajánlott 19°C alatti hőmérsékleten, nedvességtől és fénytől védve tárolni

Biztonsági adatok: kozmetikai használatra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!