Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Taoasis

A TAOASIS innovatív termékeivel a globális gondolkodás – regionális kereskedelem irányelve szerint globális hálózatot épít ki, amely egyrészt platformot ad új kooperációk számára hátrányos helyzetű országokban és ugyanakkor támogatja a hazai gazdaságot is, különösen a kisebb kézműves üzemeket.

Ökológia

Az aromás növények termesztésétől kezdve egészen a szállításig lelkiismeretesen ügyelünk a környezet védelmére, a természetes források kímélésére, a recycling-lehetőségekre és a fenntarthatóságra.

Szociális

Az esszenciákhoz fűződő öröm, lelkesedés és szeretet adja nekünk az erőt ahhoz, hogy minél több ember számára hozzáférhetővé tegyük őket! Lojalitás és fairness munkatársaikkal, partnereinkkel, beszállítóinkkal szemben számunkra természetes és magától értetődő.

TAOASIS világszerte

Nothing is taken from the earth…

Szeretjük a természetesen tiszta illatokat és ez összeköt bennünket partnereinkkel az egész világon. A TAOASIS minden értékes esszenciákat tartalmazó üvegcséjének saját története van és gyakran nagyon hosszú utat tesz meg. Tele van szeretettel és meggyőződéssel, ezt nem csak szagolni lehet, hanem érezni is. TAOASIS az 1990-es évek eleje óta támogatja az ökológiai gazdálkodást. A projektek folyamatos bővítése és a kis kooperációk támogatása a származási országokban ma fontosabb, mint bármikor.
Rendezés: