Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Röviden a ZAO multifunkciós ceruzákról

Röviden a ZAO multifunkciós ceruzákról

Multifunkciós ceruza?  Lehetséges? Igen.

Szemceruza, szájkontúrceruza, szemöldökceruza is egyben. Gazdaságos, környezetkímélő és nem utolsósorban olcsóbb is.

A ZAO bio multifunkciós ceruzái  lehetővé teszik a könnyű és gyors sminkelést.

Multifunkciós jellegének köszönhetően szemceruzaként, szemöldökceruzaként és szájkontúrceruzaként is alkalmazhatóak. Mindez  függ  a ruházatunktól,  időjárástól, hangulatunktól, izlésünktől, mert például egy  zöld színű ZAO multifunkciós ceruzát valljuk be, nem sokan használnak szájkontúrceruzaként! smiley

Legtöbben e ZAO ceruzákat szemceruzaként használják, ezért is  térünk ki rá bővebben erre a részre, a bio szemceruzákra, bio kozmetikumokra. 

Szemceruzaként használva, a ZAO multifunkciós ceruzák segítségével remekül kihangsúlyozhatjuk a tekintetet.

Intenzívebb lesz a sminkünk, ha a szempillák tövéhez húzzuk a ceruzavonalat, végig a szemhéj mentén.

A ZAO szemceruza rendkívül hasznos sminkeszköz, mivel koncentráltan tartalmaz pigmenteket. A szem kontúrozásának leghatékonyabb eszköze és a füstös szemsminkhez is nélkülözhetetlen.

Egy jó minőségű szemceruza puha, nem karcolja a bőrt. Ennek oka, hogy a szemceruza alapvetően zsíros.
Mivel a bőrt is egy vékony zsírréteg borítja, ezért nincs az a bio szemceruza, amit csupaszon a bőrödre feltéve egész nap a helyén marad. Ebből következik az a gyakori probléma, hogy a pigment egy idő után a mozgó szemhéjra tapad és nap végére teljesen eltűnik onnan, ahová szántad.
Ezért először az alapozást kell elvégezned a ceruza használatát megelőzően, úgy, hogy ne hagyd ki a szemkörnyéket vagy használj speciális szemhéj alapozót. Ha  szárazabb a szemhéjad akkor egy krémes szemhéj előkészítőt, ha inkább zsíros, akkor egy folyékony szemhéj előkészítőt, ami egy tapadós réteget biztosít a festék tartós rögzítésére. Az alapozóra mehet egy leheletnyi transzparens púder, majd erre a bio szemceruza. Így már lényegesen tartósabb lesz a végeredmény.
 
Ha zsírosabb a szemhéjad, hagyd estére a szemkörnyék ápoló használatát.
Szemhéj alapozásnál bánj finoman a bőröddel, ezen a területen nagyon vékony a bőr, semmiképp ne nyújtsd, húzogasd a bőrt, inkább csak gyengéden nyomogasd az ujjbegyeddel vagy egy blender szivaccsal a bőrbe az alapozót.
Tovább fokozhatod ZAO multifunkciós szemceruza tartósságát és a természetességet, ha a szemceruza vonalát egy vékony lapos ecsettel elsatírozod.
Még tartósabb a végeredmény, ha végül egy azonos színű szemhéjpúderrel is rámész a ceruzavonalra és a porral is megerősíted a színt!

Szemöldökceruzaként  használva a ZAO  multifunkciós ceruzát  hangsúlyosabbá tehetjük sminkünket.

Fésüljük át a szemöldököt először felfelé, majd lefelé, majd a szőrszálak természetes növekedési irányát követve rajzoljuk át a szemöldököt a Zao szemöldökceruzával. Púderezzük be az elkészült szemöldököt a ZAO ásványi selyemporral vagy a kompakt púderrel, így könnyen lefixálhatjuk.

Szájkontúrceruzaként a ZAO bio multifunkciós ceruzát alkalmazva  könnyedén kontúrozhatjuk ajkunkat.

A  leghatásosabb, ha a ZAO rúzzsal vagy szájfénnyel együtt használjuk a ZAO szájkontúr ceruzát.  Tartósabbá teszi a rúzs viselését, és megakadályozza hogy elkenődjön.

( Forrás  Blueberry)

Tartalomhoz tartozó címkék: Zao
Árukereső.hu Árukereső.hu